E.de Roo Installatiebedrijf   Lijmbeekstraat 220   5612 NJ   Eindhoven   Tel 040 - 2938063   Fax 040 - 2938064   Mob 0614541613
Home
verwarming
  CV ketels
  Thermostaten
  Radiatoren
  Vloerverwarming
  Convectoren
  Geiser of Boiler
  Service

  Algemene vragen
  Begrippenlijst
  Hoe vul ik bij

loodgieter
Offerte aanvraag
Bedrijfsinfo
Foto's

Vloerverwarming


Steeds vaker kiest men voor vloerverwarming. Niet zo vreemd want het heeft een groot aantal voordelen:

  • Energiebesparing
  • Een behaaglijke warmte verdeling
  • Lage gezonde lucht circulatie.

Traditionele verwarming zorgt voor sterke luchtcirculatie; hete lucht blijft onder het plafond hangen en koelt af, dan valt deze lucht naar beneden en veroorzaakt koude tocht bij de voeten.

Vloerverwarming distribueert de warmte gelijkmatig over de gehele vloer en zorgt voor een ideale warmteverdeling over de ruimte en een optimale gevoelstemperatuur.

Als uw huis nog gerealiseerd moet worden dan is vloerverwarming voor uw gehele woning de ideale oplossing! Zeker als u het besluit heeft genomen om voor tegels te kiezen. Vloerverwarming is ook goed toepasbaar bij renovatie.

U profiteert dan direct van de talloze voordelen van deze warmtebron.

Ook in uw huidige woning is het heel goed mogelijk om de vloer als hoofdverwarming te gebruiken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om vloerverwarming als bijverwarming te nemen. Ook dan kunt uw profiteren van de energievoordelen en alle andere bijkomstige gemakken die vloerverwarming biedt.

Omdat de verwarmingsbuizen als het ware direct onder de nieuwe tegelvloer of plavuizen komen te liggen is de opwarmingstijd van de ruimte dus korter. Dit is dus efficiŽnter in gebruik en scheelt vervolgens in energieverbruik.

Kortom, u merkt het in uw portemonnee!

Heeft u interesse vraagt u dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of neemt u even contact op met ons.

Naar boven