E.de Roo Installatiebedrijf   Lijmbeekstraat 220   5612 NJ   Eindhoven   Tel 040 - 2938063   Fax 040 - 2938064   Mob 0614541613
Home
verwarming
  CV ketels
  Thermostaten
  Radiatoren
  Vloerverwarming
  Convectoren
  Geiser of Boiler
  Service

  Algemene vragen
  Begrippenlijst
  Hoe vul ik bij

loodgieter
Offerte aanvraag
Bedrijfsinfo
Foto's

Onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Uw verwarmingsketel dient regelmatig te worden gereinigd. Voor een goed functionerende ketel, waarbij zuinig stoken, een lange levensduur en voorkoming van storingen van belang is, is jaarlijkse controle en klein onderhoud aan de CV-ketel noodzakelijk.
Gelijktijdig met het onderhoud van uw ketel/warmwater toestel is het belangrijk dat de installatie gecontroleerd wordt op waterverlies, zoals de radiatoren, ventielen, koppelingen overstortventiel en drukvat lekvrij.
Een regelmatig onderhoud van een installatie verbetert het rendement met gemiddeld 5%. U kunt bij E. de Roo Installatiebedrijf een onderhoudscontract afsluiten voor het uitvoeren van jaarlijkse onderhoudsbeurten aan uw CV ketel.

Met E. de Roo Installatiebedrijf bent u verzekerd van een uitstekende service. Snel en vakkundig staan we voor u klaar. Buiten dat we voordelig zijn staan we u bij met professioneel advies en dat alles binnen 24 uur. Tevens kunnen wij u ook een onderhouds- en servicecontract aanbieden.

We hebben 2 uiterst scherp geprijsde contracten voor u samengesteld.
Samengevat komen ze hierop neer:

 •  Contract 1: 50,-
                  Periodieke onderhoudsbeurt

   
 •  Contract 2:  85,-
                    Periodieke onderhoudsbeurt
                  Inclusief verhelpen van storingen
                  Onderdelen tegen betaling
   

Genoemde prijzen zijn per jaar en incl. BTW.