E.de Roo Installatiebedrijf   Lijmbeekstraat 220   5612 NJ   Eindhoven   Tel 040 - 2938063   Fax 040 - 2938064   Mob 0614541613
Home
verwarming
  CV ketels
  Thermostaten
  Radiatoren
  Vloerverwarming
  Convectoren
  Geiser of Boiler
  Service

  Algemene vragen
  Begrippenlijst
  Hoe vul ik bij

loodgieter
Offerte aanvraag
Bedrijfsinfo
Foto's

Comfortabel Wonen en Werken

Energie zuinige installatie

Radson FaroDe aandacht voor verwarming, ventilatie en koeling is de laatste jaren sterk toegenomen. Terecht! Een prettig leefklimaat veraangenaamt het leven. De komst van mooie decoratieve radiatoren heeft de belangstelling voor verwarming versterkt. Door de Nederlandse weersomstandigheden én uit hygiënisch oogpunt behoort verwarming en warm water tot de eerste levensbehoefte. Uit kosten- en milieutechnische overwegingen is het nu tijd voor een energiezuinige installatie.

Modern of klassiek

Als installateur maken wij het mogelijk, precies zoals u het wenst.

Samen met onze internetsite bieden wij u een compleet beeld van de vele mogelijkheden op het gebied van installatietechniek. Uw nieuwe radiator in RVS, wit, chroom of gelakt in metaalkleur is dé trend van vandaag en morgen. De gepresenteerde radiatoren zijn in de meeste gevallen perfect te combineren met een modern of klassiek/antiek interieur.

Comfort en woonplezier begint bij goede informatie!

Persoonlijke dienstverlening

Nefit ExcellentDagelijks profijt van een prettige leef- en werkomgeving Vanaf het moment dat de centrale verwarming bekendheid kreeg in Nederland, zijn plaatselijke ondernemers actief op het gebied van installatie, onderhoud en vervanging. Zij kunnen u een totaalpakket bieden. De persoonlijke dienstverlening die geboden wordt is uniek in de branche. Kleine- en middelgrote installatiebedrijven bewijzen dagelijks hun service, kwaliteit en kennis. Ook in de toekomst bent u beter af met een installateur in de buurt.

Voordelen Klimaat Comfort Dealer

De voordelen die wij u bieden:

  • Altijd contact met dezelfde personen
  • Bekendheid met uw CV-installatie
  • Snelle levertijden
  • Hoogstaande klantgerichtheid, technische know-how
  • De nieuwste trends in installatietechniek

Uw partner voor optimaal comfort, innovatief in materiaal en design.

naar boven